Waem waerdj 't nuuje prinsepaar van de voetbalklup?

Ouch dit jaor zal de voetbaklub ein sjoon prinsenpaar oet gaon roope. Wanneer det geit gebeuren?

Linne 1 wint laatste oefenwedstrijd.

Linne 1 heeft gisteren haar laatste oefenwedstrijd voor de hervatting van de competitie gewonnen. Thuis werd tegen vierdeklasser FC ODA uit Weert met 2-1 gewonnen.

Linne verliest oefenwedstrijd van SVC 2000

Linne heeft gisteren (donderdag, 10 januari) de oefenwedstrijd tegen SVC 2000 uit Roermond met 2-4 verloren.

Winterupdate topscoorders

Nu de winterstop is aangebroken, nog een kort artikel om bij de kerstboom te lezen. Zoals elk jaar wordt er in de winter een update gegeven over de topscoorders tot nu toe.

Robert Dörenberg verlengt bij vv Linne

Het bestuur en de technische commissie hebben afgelopen vrijdag het nieuws naar buiten gebracht dat huidig trainer Robert Dörenberg zijn contract voor twee jaar verlengd heeft bij vv Linne.