Doelpunt en assist voor Joris Peeters!!!!

Gisteren heeft Linne 4 zijn inhaalwedstrijd tegen St. Odilienberg met 0-4 gewonnen. Niet heel bijzonder zou je op het eerste moment zeggen, maar niets is minder waar.

Na 9(!) seconden lag de bal al in het doel. Het was Mike Jeurissen die op aangeven van Joris Peeters, jawel JORIS PEETERS, de openingstreffer maakte. Het werd nog gekker, want Joris zou zelf na twee minuten scoren. Joris, bekend om zijn loopvermogen en fabelachtige techniek, zorgde ervoor dat Linne 4 op een 0-2 voorsprong kwam. Het hele seizoen valt hij niet op tussen de topspelers van Linne 4, maar op het moment dat hij er moet staan, staat hij er. Joris Peeters, goed voor een doelpunt en een assist. Dit betekent dat Joris op dit moment meer doelpunten heeft gemaakt dit seizoen als Tim Neelen.

Door het doelpunt van Joris, kwam Linne in een comfortabele situatie en kon het makkelijk de wedstrijd uitspelen. Het vergrootte de score door nog tweemaal te scoren. Dit keer niet door Joris, maar Stevie van der Loo maakte de laatste twee doelpunten.

De avond stond in het teken van Joris, die zijn 1e doelpunt maakte voor Linne 4 en zo zijn team hielp met het behalen van de overwinning.