Gaby nu al op weg naar topscoorderstitel?

Het artikel van 8 oktober jl. over de vijf doelpunten in één wedstrijd van Gaby kan de prullenbak in. Gisteren liet zij zien dat het namelijk nog beter kan. Gaby scoorde maar liefst 7 maal in de uitwedstrijd tegen Doenrade. De dames wonnen haar uitwedstrijd uiteindelijk met 2-8. Naast Gaby wist ook Lisa Holtman voor de 2e week op rij het net te vinden. De uitzonderlijke prestatie van Gaby is natuurlijk mede mogelijk gemaakt door de rest van het team, maar zeven keer scoren in een wedstrijd zal niet vaak voorkomen. Zelfs niet voor Gaby.

Met deze zeven doelpunten slaat zij al een groot gat met haar naaste concurrenten om de topscoorderstitel. Klik hier voor een overzicht. Zoals altijd is Manny v/d Beek een van de grootste uitdagers. Hij wist afgelopen zaterdag tweemaal te scoren voor de veteranen. Zij verloren hun wedstrijd met 2-4  van Limbricht.

Andere uitslagen:

HBC '09 1 - Linne 1: 0-0

Linne 2 - Schinveld 2: 1-6 (Givan Wiggers)

SVC 3 - Linne 3: 3-3 (Jeroen van Pol 2x, Manny v/d Beek)

Linne 4 speelde niet.

Stand Linne 1: