Gaby scoort vijf keer!

Gaby Mevissen heeft gisteren in de wedstrijd Linne Dames - Caesar Dames aan haar concurrenten laten zien waarom zij weer mee gaat doen om de topscoorderstitel dit seizoen.

Met maar liefst vijf doelpunten tegen Caesar (6-2 overwinning voor de dames van Linne), nestelde zij zich aan kop van het topscoordersklassement van dit seizoen. De dames van Linne beleven een super start van de competitie. De eerste drie wedstrijden van dit seizoen werden door de dames van trainer John op 't Veld gewonnen, waardoor zij aan kop gaan in de 5e klasse. Aankomende week wacht de topper in en tegen Sittard VR1. Ook zij zijn nog ongeslagen deze competitie.

Gaby heeft er inmiddels 6 gemaakt dit seizoen en streeft Randy van Daal (Linne veteranen) op dit moment voorbij in het topscoordersklassement. Voor een geheel overzicht klik hier.

In het algehele klassement, vanaf seizoen 2015/2016, verstevigde Gaby haar koppositie ten opzichte van uitdager Manny van de Beek (Linne Veteranen) en gaat nu aan kop met 77 doelpunten in dik drie seizoenen competievoetbal. Voor een totaal overzicht van deze tussenstand, klik hier.