Heerlijke zondag in Linne

Linne beleefde een bijna perfecte zondag, gisteren op het eigen sportpark. Linne VR1, Linne 2 en Linne 1 wonnen hun wedstrijden en Linne 4 speelde gelijk.

Als eerste waren de dames aan de beurt tegen Armada VR1. Daar deed kersverse prins Norbert I de aftrap samen met zijn dochter en speelster van de dames Audrey. Armada werd daarna met een 5-3 nederlaag terug naar huis gestuurd. Linne VR1 blijft hierdoor koploper in de 5e klasse. Doelpuntenmakers: Annemarie Schuren (2), Gaby Mevissen (2) en Sofie Saelmans.

Om 12:00u was het de beurt aan de mannen van Linne 2. Nadat zij de afgelopen jaren geregeld met flinke nederlagen van het veld afstapten, was het dit keer andersom. Met maar liefst 10-0 werd er gewonnen van Sporting Sittard '13 2. Doelpunten kwamen van de voet van: Bjorn v/d Venne (2), Sam Koster (2), Kick Fleuren (2), Lars Aben, Renzo v/d Loo, Stan Raemakers en Yves Krekelberg. Linne 2 lijkt zich hierdoor in de middenmoot van de 4e klasse te nestelen.

Linne 4 speelde thuis tegen Rios '31 2. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Doelpunten van Danny v/d Beek en Givan Wiggers.

Het slotstuk van de middag was als gewoonlijk voor Linne 1. Zij kwamen knap terug van een 0-1 achterstand. Gio Swemers zorgde voor de gelijkmaker en in de slotminuten was het verdediger Tom Derks die de winnende treffer maakte.

De veteranen kwamen zaterdag in actie en verloren van SHH veteranen met 3-5. Doelpuntenmakers Ron Schijven (2) en Gary Jones.