Linne 1 al 6 wedstrijden ongeslagen

Linne 1 bevindt zich na de overwinning van gisteren in de subtop van de 4e klasse C. Met een reeks van 6 ongeslagen wedstrijden (3 winst, 3 gelijk) heeft Linne de weg naar boven gevonden na een moeizame start. In en tegen Sporting Sittard '13 werd er met 0-3 gewonnen. Doelpunten: Gio Swemers, Christian Deneer en Chris Breuer. Met nog twee wedstrijden te spelen voor de winterstop (thuis tegen OVCS en uit tegen Roosteren) laat de ploeg van trainer Robert Dörenberg zien dat zij het mindere seizoen van afgelopen jaar achter zich hebben gelaten en de weg naar boven gevonden is. Toch is het verschil tussen de nummer 4 en de nummer 10 maar 3 punten en kan het er over enkele weken weer helemaal anders uit zien.

De Dames van Linne leden een pijnlijke nederlaag in Brunssum tegen De Leeuw VR1. Er werd met 2-1 verloren. Doelpunt Karlijn Theunissen.

Linne 3 verloor met 3-2 van FC Roerdalen 2. Doelpunten: Stan Raemakers en Roger Kuijpers.

Linne 4 verloor met 2-1 van Veritas 4. Doelpunt: Bas Suntjens

Linne 2 en Linne Veteranen (winterstop) speelden niet.

Inmiddels zijn de spelers van Linne door de grens van 1000 competitiedoelpunten heen sinds het seizoen 2015/2016. Voor een volledige topscoorderslijst, klik hier.