Linne 1 loopt tegen nieuwe zeperd aan!

Linne 1 is tegen een nieuwe zeperd aangelopen in de uitwedstrijd tegen SVC 2000 1. In Maasniel werd er met maar liefst 6-1 verloren.

Na anderhalve minuut stond Linne 1 al tegen een achterstand aan te kijken. Deze werd tot aan de rust uitgebouwd met een 4-1 stand voor SVC 2000. Het Linner doelpunt werd gescoord door Sam Koster. In de tweede helft nam SVC 2000 wat gas terug, maar kon toch nog tweemaal tot scoren komen en zo de eindstand op 6-1 bepalen. Linne blijft door dit resultaat op 0 punten steken in de 4e klasse. Volgende week een nieuwe kans, als RKAVC op bezoek komt in Linne.

Linne 2 heeft in en tegen Roosteren kansloos met 3-0 verloren. Linne kwam in de eerste 20 minuten niet aan voetballen toe en Roosteren wist tot twee keer toe te scoren. Dit had hoger uit kunnen vallen, maar door goed keeperswerk van Kevin Knoben bleef de schade beperkt. Tot kansen kwam Linne niet, ondanks het balbezit wat men had. In de tweede helft was van beide kanten geen goed voetbal te zien. Dat Roosteren nog een 3e doelpunt maakte, was te danken aan de scheidsrechter die niet voor duidelijk buitenspel floot.

Linne 3 won haar wedstrijd in Born met maar liefst 6-0 en heeft zo haar eerste twee wedstrijden gewonnen. Doelpunten kwamen van de voet van Nick van Vlodrop (3x), Jos Peeters, Jeroen van Pol en Roger Kuijpers.

Linne 4 speelde de derby tegen SHH 5. Voor Linne 4 was dit de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd, die vroeg gespeeld werd, werd gewonnen met 2-3.

Linne Dames hadden dit weekend geen wedstrijd.