Linne 1 wint, Linne 2 speelt niet!!!

Gisteren (29 april) heeft Linne 1 met 0-3 de wedstrijd tegen RKAVC uit Asenray gewonnen. Met 15 aanwezige en fitte spelers werd er naar Asenray afgereisd voor de wedstrijd tegen concurrent RKAVC. Voor Linne een belangrijke overwinning met het oog op de nacompetitie plaatsen. Linne wipt zo over RKAVC heen in de stand. Doelpunten Linne: Chris Breuer 2x en Tom Linders.

Linne 2 speelde niet. Bij de Harmoniezaal waar er vertrokken diende te worden voor de uitwedstrijd tegen Roggel bleken er van de 14 spelers op de lijst er 6 niet te kunnen spelen door vooraf bekende blessures en/of afwezigheid. Hierdoor moest helaas de beslissing worden genomen om Roggel te bellen en de wedstrijd niet door te laten gaan. Het resultaat zal zijn dat Linne een waarschuwing krijgt van de KNVB en er worden drie punten in mindering gebracht. Dit zijn 3 punten waar eerder dit seizoen hard voor is geknokt door de spelers in dit moeizame seizoen, maar helaas nu teniet worden gedaan. De wedstrijd staat nu gepland voor 10 mei.

Linne 3 won thuis met 3-1 van Sportclub Susteren. Doelpunten: Peter Mertens, Danny v/d Beek en Roy Meuwissen.

Linne 4 verloor de thuiswedstrijd met 1-2 van Oranje Blauw '15.Doelpunt: Yves Krekelberg.

Linne Dames speelde gelijk met 2-2. Beide doelpunten kwamen van topscoorder Gaby Mevissen.

Linne Veteranen won met 5-2 van S&S Boys. Doelpunten: Ron Schijven 2x, Mehmet Ozturk 2x en Har Mestrom