Linne brengt zichzelf in de problemen

Op Hemelvaartsdag stond de kraker tegen FC Maasgouw op het programma. Met nog 4 wedstrijden te gaan is het ontzettend spannend wie de nacompetie gaat ontlopen en wie niet. FC Maasgouw is in deze een directe concurrent van de zebra's. Helaas werd er in een barslechte wedstrijd met 1-0 verloren in Thorn. Een wedstrijdverslag van deze wedstrijd zal ik jullie besparen, aangezien er ook weinig momenten in de wedstrijd waren om over te schrijven.

Wat rest zijn nog drie wedstrijden, waarvan twee tegen directe concurrenten. Aanstaande zondag zal er gewonnen moeten worden van Bieslo, een week later wordt er opnieuw tegen FC Maasgouw gespeeld. Deze beide wedstrijden dienen gewonnen te worden om de nacompetitie te ontlopen.

Klik hier voor foto's van de wedstrijd.

Linne 2 verloor met 5-0 tegen vv Roggel, waardoor zij nog altijd op de laatste plaats staan.

Linne 3 won met 2-5 bij Rios '31. Doelpunten: Jeroen van Pol 2x, Ruud Hinssen 2x en Roger Kuijpers

Linne 4 speelde, zoals in het vorige artikel te lezen was afgelopen dinsdag en won met 4-0 van St. Odilienberg.

Linne VR verloor tegen Heythuysen met 3-1. Doelpunt: Gaby Mevissen