Linne klaar voor competitiestart

Volgende week zondag zal de competitie voor alle seniorenteams (met uitzondering van Linne 2) starten. Linne 1 beleefde gisteren een goede generale repetitie in de bekerwedstrijd tegen Bieslo.

Met een 0-2 uitoverwinning tegen de vierdeklasser uit Beesel werd de laatste 'test' voor de start van de competitie goed doorstaan. Twee doelpunten van Luuk Louisse zorgde er voor dat Linne haar 2e bekerwedstrijd won. Doordat de 1e wedstrijd tegen SHH verloren werd, plaatste Linne zich niet voor de volgende ronde van het bekertoernooi.

Voor Linne 2 is het goed dat er nog een week rust is volgende week. Zij gingen kansloos met 5-0 ten onder in Tegelen tegen Sportclub Irene 3.

Linne 3 won haar eerste en enige bekerwedstrijd van GKC 2 met 5-2.

De dames van Linne konden niet stunten tegen SNA 1. SNA 1, spelend in de 4e klasse, wist met 3-1 te winnen van Linne.

Linne 4 speelde dit weekend niet.

De veteranen van Linne wisten afgelopen zaterdag Roosteren veteranen op een gelijkspel te houden: 2-2. Doelpunten van Danny v/d Beek en Ron Schijven.

Hiermee is voor elk team het bekertoernooi ten einde. Aanstaande zondag start de competitie met voor alle seniorenteams (m.u.v. Linne 2) een thuiswedstrijd op ons sportpark. Voor het programma, zie rechts op de website.

Vanaf de start van de competitie wordt er ook weer een topscoorderslijst bijgehouden. Voor de veteranen is dit al enkele wedstrijden op gang. De vraag aan de leiders van elke teams om per week de doelpuntenmakers door te geven.