Linne maakt zich na nederlaag op voor spannend slot

Gisteren verloor Linne met maar liefst 4-1 van naaste concurrent Swalmen. Door deze nederlaag bewijst Linne zich een slechte dienst en is de nacompetitie niet ver weg meer. Na 1 minuut spelen keek Linne tegen een achterstand aan en dit zou niet meer veranderen. De 2-0 viel na 10 minuten, waarna het al duidelijk werd dat het een lastige middag zou worden. Het uitvallen van Tom Linders met een enkelblessure hielp hier ook al niet aan mee. Invaller Gio Swemers zorgde wel nog voor een aansluitingstreffer, maar direct hierna bracht Swalmen de marge weer op twee doelpunten.

Het was Linne doelman Tim Suntjens die nog enkele fraaie ballen pakte, maar niet kon voorkomen dat Swalmen ook nog op een 4-1 voorsprong kwam en dit ook de eindstand betekende. Hieronder de huidige stand in de 4e klasse D, waar Linne alle zeilen bij moet gaan zetten om uit de nacompetitie te blijven.

Klik hier voor foto's van deze wedstrijd.

Linne 2 verloor ook in Swalmen. Na een 1-0 achterstand bij rust, kwam Linne via een strafschop van Stan Raemakers op gelijke hoogte. 10 minuten voor tijd zorgde Swalmen er toch voor dat zij met de drie punten er vandoor gingen.

Linne Dames won de thuiswedstrijd met 5-4 tegen Veritas.

Linne 3, 4 en Veteranen speelde niet