Linne verliest van SHH

Linne heeft haar eerste bekerwedstrijd tegen buurman SHH niet kunnen winnen. SHH, afgelopen jaar gedegradeerd uit de 2e klasse en dus uitkomend in de 3e klasse, was een maatje te groot voor de ploeg van Robert Dorenberg. Toch was Linne niet geheel kansloos en bood het in de eerste helft goed weerstand. Het duurde ook tot de 35e minuut, totdat SHH op voorsprong kwam. Een vrije trap werd vanaf 20 meter onhoudbaar achter doelman Tim Suntjens geschoten. Net voor dit doelpunt had Joos Ruefli een mooie kans op de 1-0 voor Linne laten liggen. Helaas stuitte hij op de doelman van SHH.

In de 2e helft werd het klasseverschil meer duidelijk en bleef SHH het balbezit en zo ook het overwicht houden. Linne kwam er wel enkele malen gevaarlijk uit. Zo was het opnieuwe tweemaal Joos Ruefli die dreigend was, maar niet doeltreffend. SHH was dit wel en besliste de wedstrijd met twee snelle doelpunten achter elkaar. Na 90 minuten stond er een 0-3 eindstand op het scorebord.

Linne 1 speelt aanstaande donderdag een oefenwedstrijd tegen RKVB 1 (3e klasse), aftrap 19:30u in Baexem.

Andere uitslagen:

Linne 2 - Wittenhorst 4 : 0-2

Boekoel 2 - Linne 4 : 0-0

Linne VR1 - VVV '03 VR1: 7-4 (4x Gaby, 2x Sofie, 1x Audrey)