Oktoberfest met kater

Afgelopen vrijdag werd er een gezellig feest gevierd in de kantine van onze voetbalclub. Het eerste feestje van dit jaar met als thema 'Oktoberfest' was zeer geslaagd.

De activiteitencommissie had de kantine mooi versierd en dankzij een geweldige DJ hebben de leden en supporters van vv Linne er een leuke avond van gemaakt. Halve liters waren er in overvloed en werden door de bezoekers dan ook goed genuttigd.

Helaas hadden niet alleen de gasten een kater de dag er na, ook het complex had zo haar beschadigingen....

Na afloop van het feest kwamen de activiteitencommissie en de kantinebeheerder voor enkele vervelende verrassingen te staan. Blijkbaar is de drank bij sommige dan toch niet zo goed gevallen en moeten er andermans spullen vernield worden. Waar de club haar kantine beschikbaar stelt voor een leuk feestje en de vrijwilligers hier tijd en moeite in stoppen om dit te laten slagen, is dit een hele vervelende nasmaak.

Vandaar dat het bestuur twijfelt of het in de toekomst haalbaar is om feestjes te blijven organiseren. Helaas is het niet de eerste keer dat er na een feestje vernielingen zijn aangericht. Het bestuur vraagt zich dan ook af of deze personen beseffen wat voor kosten én ongemak (zaterdag's moeten de jeugdspelertjes voetballen) dit met zich mee brengt.

We hopen dat degene die verantwoordelijk zijn voor de vernielingen weten dat ze het voor een hele grote groep verpesten.