Opnieuw verlies tegen Roosteren

Linne is er een week later wederom niet in geslaagd om te winnen van Roosteren. Ditmaal werd er thuis met 1-3 verloren. Doelpunt: Kai Mevissen.

In de eerste helft was het Linne dat de grootste kansen kreeg. Na 10 minuten kreeg Tom Linders een kopkans na een goed aangesneden voorzet van Danny Hirsch. Helaas was de bal een makkelijke prooi voor de doelman. Deze doelman hield niet veel later Joos Ruefli van scoren af, toen deze 1-op-1 op hem af kwam. Na een klein half uur was het toch raak. Een diagonaal schot van Kai Mevissen zorde voor de voorsprong voor Linne. In het restant van de eerste helft had Linne de mogelijkheid om de score uit te breiden, maar wederom vond Joos Ruefli het net niet, nadat hij perfect werd weggestoken door Danny Hirsch.

In de tweede helft kreeg Linne de deksel op de neus voor het missen van de kansen. Al snel kwam Roosteren op gelijke hoogte, waarna ze de druk opvoerden op het doel van Tim Suntjens. Dit kon Linne tot de 80e minuut weerstaan, maar in het laatste bedrijf van de wedstrijd trok Roosteren de overwinnig naar zich toe door twee snelle doelpunten achter elkaar. Stan Raemakers had de kans nog om iets terug te doen voor Linne, maar zijn mogelijkheid werd gestuit door de doelman. Eindstand: 1-3.

Linne bezet nu, na een slechte reeks van 4 nederlagen in de laatste 5 wedstrijden, de 6e plaats in de vierde klasse C.

Overige uitslagen:

Linne 2 speelde niet

Linne 3 - FC Roerdalen 2: 1-2 (Ruud Raemakers)

Linne 4 - Veritas 4: 0-3

Linne Dames speelde niet

SVH'39 Vets- Linne Vets: 0-4 (Manny v/d Beek 4x)