Steun de club en bestel via Sponsorkliks

Bestel je wel eens iets via bol.com? Of boek jij je vakantie via booking.com? Denk dan ook aan onze vereniging en steun ons. Hoe je dat doet, lees je hieronder.

Sponsorkliks is een website die de aangesloten vereniging een commissie geeft voor elke bestelling via hun site. Als consument hoef jij verder geen euro extra te betalen, maar gezien dit via de website van Sponsorkliks gaat, keren zij wel een bedrag uit aan de vereniging. Ook vv Linne is aangesloten bij Sponsorkliks, wat inhoudt dat jij met enkele simpele handelingen de voetbalclub financieel kan steunen. Inmiddels heeft Linne al €231.53 ontvangen via Sponsorkliks. Als het bij meer mensen onder de aandacht komt, groeit dit bedrag en kunnen wij dit investeren in onze club.

De werkwijze is als volgt:

• Ga naar www.sponsorkliks.nl
  • Zoek naar ‘VV Linne’
  • Zoek de webshop die u wilt gebruiken, rechtstreeks of via de zoekbalk (meer dan 500 webshops)
  • Selecteer de webshop door op ‘Bestel’ te klikken
  • Doe de aankoop op de normale manier
  • Een percentage van het aankoopbedrag komt automatisch bij VV Linne terecht.
  • Vertel al je familieleden, vrienden, kennissen en alle andere mensen dat ze op deze manier VV Linne kunnen steunen!