Algemene ledenvergadering (15 dec.) & Kerstkaartavond (22 dec.)

Op 15 december a.s. zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsvinden in de kantine van ons sportcomplex. Aanvang: 20.30 uur.

Let op! Aanvangstijd Linne 1 in decembermaand veranderd

Tot en met de winterstop zullen de aanvangstijden van Linne 1 anders zijn dan gebruikelijk. Er wordt namelijk om 14:15 uur afgetrapt i.p.v. 14:30 uur.

Afgelastingen en kansloze nederlagen

De wedstrijden van Linne 1 ,3 en 4 afgelast vanwege het slechte weer/veld en de wedstrijden die wel gespeeld zijn geworden door Linne 2 en Linne VR1 werden kansloos verloren.

Arnold ( Nol ) Leenen overleden.

Maandagavond 27 november jl. bereikte ons het droevige nieuws, dat ons erelid Arnold Leenen zijn oneerlijke strijd tegen zijn ziekte niet heeft kunnen winnen.

Sportpark tussen Kerst en Nieuwjaar geheel gesloten.

Van zaterdag 23 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018 is het sportpark gesloten.

Er zullen dan ook geen trainingen en andere activiteiten kunnen plaats vinden.