Week van de Scheidsrechter

Van 6 tot en met 14 oktober vind de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initaitef waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat.

Tijdens deze week roept de KNVB zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers op om de scheidsrechter te bedanken voor hun waardevolle inzet. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten. Hierbij roepen wij jullie op om samen met ons de scheidsrechters te bedanken voor hun inzet.

Middels een speciale aanvoerdersband, met daaorp de tekst #scheidsbedankt roept de KNVB alle betaald voetbalclubs en amateurverenigingen op tijdens de Week van de Scheidsrechter de speciale aanvoerdersband te dragen zodat we met zijn allen onze waardering naar de scheidsrechter uitspreken.