Winterupdate topscoorders

Nu de winterstop is aangebroken, nog een kort artikel om bij de kerstboom te lezen. Zoals elk jaar wordt er in de winter een update gegeven over de topscoorders tot nu toe. Voor Gaby is het vaste prik dat zij bovenaan de lijst staat. Dit was de afgelopen twee seizoenen ook al het geval. Alleen de trofee moet ze nog in ontvangst nemen, hier wordt aan gewerkt!

In onderstaand overzicht de teams, het aantal doelpunten per team en de topscoorder van het team tot nu toe. De vrouwen zijn bezig aan een topseizoen, met maar liefst 37 doelpunten in 11 wedstrijden. Uitblinkster is de eerder genoemde Gaby met absolute uitschieters de twee wedstrijden waar ze vijf én zeven keer scoorde.

Manny is de vaste topscoorder van de Vets, met zeven doelpunten de topscoorder. Na de winter zal de doelpuntenmachine hard moeten werken om Gaby het nog enigszins moeilijk te maken

Linne 1 heeft een sterke eerste seizoenshelft achter de rug en scoort gemiddeld twee doelpunten per wedstrijd. Chris Breuer, die net terug is van een blessure die hem bijna de hele 1e seizoenshelft aan de kant hield, heeft er toch weer 5 in liggen.

Linne 2, dit seizoen uitkomend in een niveau lager dan vorig jaar, staat netjes in de middenmoot in de reserve 4e klasse. Wie had van te voren gedacht dat Kick Fleuren op dit moment topscoorder zou zijn? Van verdediger tot aanvaller in een paar wedstrijden. Samen met Yves en Bjorn op de 1e plek met 3 doelpunten. De 10-0 overwinning op Sporting Sittard ’13 heeft hier dan ook flink bij geholpen.

Bij Linne 3 zijn de topscoorders ook verdeeld. Jeroen van Pol, Roel Cox en Roy Meuwissen hebben alle drie tweemaal gescoord. Linne 3 kreeg ook vijf doelpunten ‘cadeau’ van Oranje Blauw ’15. Vandaar dat deze op een andere manier zijn opgenomen in de stand.

Als laatste Linne 4, waar Mike Jeurissen de topscoorder is met 4 doelpunten tot nog toe. Met tegenstanders als SNA 1 en Stevensweert 1, heeft Linne 4 een zware competitie. Toch weten zij zich, ondanks personele problemen, goed te handhaven in deze klasse.

Aantal doelpunten

Topscoorder

Linne VR1

Gaby Mevissen (19x)