Beste ouders/verzorgers en spelers,

VV Linne is constant op zoek naar mogelijkheden om ons aanbod aan de spelers te verbeteren en we hebben een mooie manier gevonden om geld binnen te halen voor extraatjes voor onze spelers.

Hiervoor hebben we een eigen SponsorKliks-pagina aangemaakt. SponsorKliks is een platform waarmee je online aankopen kunt doen, waarna een gedeelte van het betaalde bedrag wordt afgestaan aan een sponsordoel. In dit geval; VV Linne!

Als jullie vanaf vandaag al jullie online aankopen bij de ruim 500 aangesloten webshops doen via de pagina van SponsorKliks kan dit voor ons een mooi geldbedrag opleveren.

Iedere cent die wij binnenkrijgen via deze site, investeren wij rechtstreeks in onze vereniging.

Het is heel simpel:

• Ga naar www.sponsorkliks.nl
  • Zoek naar ‘VV Linne’
  • Zoek de webshop die u wilt gebruiken, rechtstreeks of via de zoekbalk (meer dan 500 webshops)
  • Selecteer de webshop door op ‘Bestel’ te klikken
  • Doe de aankoop op de normale manier
  • Een percentage van het aankoopbedrag komt automatisch bij VV Linne terecht.
  • Vertel al je familieleden, vrienden, kennissen en alle andere mensen dat ze op deze manier VV Linne kunnen steunen!

Het kost jullie niks extra, maar levert ons veel op!

Onze dank is groot.

Spelers, trainers en bestuur van VV Linne